Dienstverlening

BEDRIJFSMANAGEMENT

Als u het beste uit uw organisatie wilt halen kunnen de bedrijfsadviseurs van IPA u daar bij helpen. Op een pragmatische en no-nonsense manier zorgen we dat u de processen in uw organisatie beheerst en verbeterd. Indien gewenst richten we voor u een kwaliteitsmanagementsysteem in en begeleiden we u naar ISO 9001, ISO 14001, ISO27001, ISO 26000-certificeringen.

AUTOMATISERINGSADVIES

Of het nu gaat om uw primaire bedrijfsprocessen of de ondersteunende: een keuze voor goede automatisering en IT is cruciaal. Daarbij geldt ook dat uw mensen er optimaal mee moeten kunnen werken en uw normale bedrijfsvoering er profijt van heeft en niet in het gedrang komt. IPA heeft ruime ervaring met het optimaal inrichten van bestaande systemen zodat u het onderste ervan uit de kan haalt. En als uw bestaande systemen niet voldoen kunnen we u helpen bij het kiezen en implementeren van een geheel nieuwe ICT-oplossing. Daarbij hebben we een hekel aan onnodig ingewikkeld. Alles moet zo simpel mogelijk gehouden worden, maar ook niet simpeler dan dat.

IT-RISICOMANAGEMENT

IT-risico’s onder controle houden zodat uw bedrijfsvoering niet in gevaar komt. Dat is in een notendop waar het om gaat bij IT-risicomanagement. Om uw organisatiedoelen te bereiken maakt u gebruik van verschillende en veranderende IT- en automatiseringssystemen. Het beveiligen van data en het opsporen van zwakke plekken is daarom een doorlopend proces. IPA helpt bedrijven bij het identificeren en kwalificeren van risico’s, daarnaast helpen we u met het effectief implementeren van maatregelen om de risico’s te beheersen.