Referenties

ALLSOLUTIONS; Woerden

Met meer dan 25 jaar ervaring specialist op het gebied van geïntegreerde online business software. Iedere dag werken we met ruim 40 medewerkers aan onze ambitie: om bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhankelijk toegankelijk te maken voor iedereen op ieder device. Samenwerking en kennisdeling binnen én tussen organisaties staan centraal binnen onze Software-as-a-Service oplossing omdat wij geloven dat organisaties succesvoller zijn door samenwerking te zoeken en te vinden. (bron: www.allsolutions.nl)

IPA werkt al meer dan 20 jaar samen met Allsolutions en begeleidt het bedrijf op het gebied van kwaliteitsmanagement (ISO9001), Informatiebeveiliging (ISO27001) en onafhankelijke accountantsverklaringen op het gebied van informatiebeveiligingsmaatregelen (ISAE3402).

TERBERG LEASING; Utrecht

Eén van de grootste onafhankelijke auto leasemaatschappijen. Niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of automerk, daarom volledig onafhankelijk. Terberg Leasing hoort bij de Top-10 van auto leasemaatschappijen van Nederland. Het is hun missie om de meest gewaardeerde, duurzame en innovatieve leasemaatschappij te zijn. Een behoorlijke ambitie en met ruim 120 enthousiaste medewerkers zijn zij goed op weg. Dat doen ze door met nieuwe producten en op een persoonlijke wijze, klanten te helpen bij kostenbesparing en verduurzaming van de mobiliteit. Als onderneming zijn ze klimaatneutraal gecertificeerd en hebben we een methode en tools ontwikkeld om klanten te helpen bij het verwezenlijken van hun duurzame ambitie. (bron: www.terbergleasing.nl)

IPA geniet al sinds 1996 het vertrouwen van Terberg Leasing en heeft het bedrijf in eerste instantie  kwaliteitsmanagement (ISO9001) gebracht. In de laatste jaren is de aandacht verschoven naar Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van Ondernemingen (MVO;ISO26000). Het belang van duurzaamheid wordt ook nog eens onderstreept door het voeren van geïntegreerd milieumanagement volgens ISO14001.

GLOBAL ELECTRONICS; Haaksbergen

Sinds 1993 een betrouwbare een betrouwbare EMS-partner voor de industriële markt. Service en flexibiliteit zijn hierbij de pijlers. Zij biedt oplossingen door ouderwets vakmanschap te combineren met de nieuwste productietechnologie, gezond verstand en vooral: meedenken met onze klanten gedurende het volledige traject. Zij staan garant voor het vervaardigen van een betrouwbaar product met een hoge kwaliteit. Zij zijn ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd en werken volgens diverse IPC normen. (bron: www.global-electronics.nl)

IPA heeft Global Electronics vanaf 1996 begeleid. Aanvankelijk alleen met betrekking tot het kwaliteitssysteem (ISO9001) en anno 2015 is daar ook het milieumanagementsysteem (ISO14001) bij gekomen. Beide systemen zijn volledig geïntegreerd tot één bedrijfsmanagementsysteem.