Global Electronics in Haaksbergen is sinds 1993 een betrouwbare een betrouwbare EMS-partner voor de industriële markt. Service en flexibiliteit zijn hierbij de pijlers. Zij biedt oplossingen door ouderwets vakmanschap te combineren met de nieuwste productietechnologie, gezond verstand en vooral: meedenken met onze klanten gedurende het volledige traject. Zij staan garant voor het vervaardigen van een betrouwbaar product met een hoge kwaliteit. Zij zijn ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd en werken volgens diverse IPC normen.

IPA heeft Global Electronics vanaf 1996 begeleid. Aanvankelijk alleen met betrekking tot het kwaliteitssysteem (ISO9001) en anno 2015 is daar ook het milieumanagementsysteem (ISO14001) bij gekomen. Beide systemen zijn volledig geïntegreerd tot één bedrijfsmanagementsysteem.