Eén van de grootste onafhankelijke auto leasemaatschappijen. Niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of automerk, daarom volledig onafhankelijk. Terberg Business Lease Group hoort bij de Top-10 van auto leasemaatschappijen van Nederland. Het is hun missie om de meest gewaardeerde, duurzame en innovatieve leasemaatschappij te zijn. Een behoorlijke ambitie en met ruim 120 enthousiaste medewerkers zijn zij goed op weg. Dat doen ze door met nieuwe producten en op een persoonlijke wijze, klanten te helpen bij kostenbesparing en verduurzaming van de mobiliteit. Als onderneming zijn ze klimaatneutraal gecertificeerd en hebben we een methode en tools ontwikkeld om klanten te helpen bij het verwezenlijken van hun duurzame ambitie.

IPA geniet al sinds 1996 het vertrouwen van Terberg Business Lease Group en heeft het bedrijf in eerste instantie  kwaliteitsmanagement (ISO9001) gebracht. In de laatste jaren is Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van Ondernemingen (MVO;ISO26000) hieraan toegevoegd.