ISO9001

Wat is het? Waarom
is het belangrijk?

Lees meer

ISO9001 is dé internationale standaard voor kwaliteitsmanagement. Bedrijven met een ISO9001 certificaat hebben vastgelegd hoe ze staat zijn hun kwaliteit te borgen en continu te verbeteren.

Hierbij worden klanteis, de wet- en regelgeving van toepassing op product en de eisen van de organisatie zelf vastgelegd en getoetst. Door processen in de organisatie te beschrijven en vast te leggen verbeter en borg je kwaliteit. ISO9001 wordt daarom ook wel versimpeld uitgelegd als: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het.

Waarom ISO9001?
Allereerst beheers je met ISO9001 je eigen processen en die van je leveranciers beter. Je hebt inzicht in alle processen en risico’s, beperkt faalkosten, vergroot de klanttevredenheid en verbetert de kwaliteit. Daarnaast geef je met een ISO9001 certificaat aan klanten een signaal af dat je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Wij hebben veel organisaties succesvol begeleid in het ISO9001 certificeringstraject. We informeren je er graag over.

Resultaat ISO9001

  • Bewijs van hoge kwaliteitsstandaarden
  • Optimale borging van kwaliteit in organisatie
  • Risicobeheersing wordt vast onderdeel
  • Integrale en bedrijfskundige procesbenadering

Rogier. Weet alles van ISO9001

Wil je aan de slag met het toepassen van ISO9001 of een certificeringstraject starten? Rogier informeert je graag over de mogelijkheden.

Rogier Terhalle

Specialist Bedrijfsmanagement

085 – 06 03 363

IPA Bedrijfsmanagement

IPA benadert onze vraagstukken integraal en bedrijfskundig en benadert de kwaliteitsnorm niet als een doel op zich.

Tim Tiek - Dieco Electronics

Er is een nieuw en doeltreffend kwaliteitssysteem opgezet voor Dieco Electronics, daarnaast ondersteunen wij in de vorm van hands-on kwaliteitsmanagement.

30 jaar ervaring

Sinds 1991. 30 jaar ervaring in huis

Specialist in informatiebeveiliging

Specialist in informatiebeveiliging

Nuchtere bedrijfskundige benadering

Nuchtere bedrijfskundige benadering

2