IPA Bedrijfsmanagement
IPA Bedrijfsmanagement

Dienstverlening

Implementatietrajecten

Op een pragmatische en no-nonsense manier implementeren we bedrijfsmanagementsystemen waarmee processen in organisaties kunnen worden beheerst en verbeterd. We begeleiden bedrijven op een doeltreffende manier naar onder andere ISO 9001, ISO 14001, ISO27001, ISO26000-certificeringen. Onze doelstelling bij deze trajecten is niet alleen het op een efficiënte manier verkrijgen van een certificaat, maar het is ook van groot belang dat er een managementsysteem staat dat voor de organisatie werkt en eenvoudig te onderhouden is.

Audit ondersteuning

Om de werking van processen en geïmplementeerde systemen goed te kunnen aantonen zijn zowel audits door derden maar ook interne audits van essentieel belang. IPA kan met een ervaren externe blik ondersteunen en ontzorgen bij de uitvoering van interne audits en het verwerken van de resultaten. Daarnaast kunnen we tijdens audits door bijvoorbeeld certificatie instellingen, accountants of klanten ondersteunen bij het aanleveren van de bewijslast en het afhandelen van aangetroffen afwijkingen.

Kwaliteitsmanager

Voor ondernemingen zonder eigen kwaliteitsmanager of waar het onderhouden van het bedrijfsmanagementsysteem een deeltaak is die altijd blijft liggen, biedt IPA een praktische oplossing. Onze ervaren adviseurs kunnen op overeengekomen momenten aanwezig zijn binnen de organisatie om als betrokken kwaliteitsmanager te ontzorgen bij de volledige uitvoering van het kwaliteitsbeleid en het onderhoud van het bedrijfsmanagementsysteem.

Security officer

IT-risico’s onder controle houden zodat uw bedrijfsvoering niet in gevaar komt. Dat is in een notendop de taak van de security officer binnen organisaties. Een ervaren adviseur van IPA helpt bij het identificeren en kwalificeren van informatiebeveiligingsrisico’s, daarnaast helpt de security officer het effectief implementeren van maatregelen om deze risico’s te beheersen. Uiteraard hoort de professionele afhandeling van informatiebeveiligingsincidenten als vanzelfsprekend tot het takenpakket.

Bedrijfsadvies op maat

Wij bieden graag bedrijfsadvies op maat aan bedrijven met vraagstukken die niet direct te maken hebben met de implementatie of instandhouding van een managementsysteem ten behoeve van een ISO certificeringen. Of het nou gaat om het ondersteunen bij een automatiseringsvraagstuk of het doorvoeren van energiebesparende maatregelen, geen vraag is ons te gek.

Neem gerust contact met ons om meer te weten te komen over onze dienstverlening.

IPA bedrijfsmangement