IPA Bedrijfsmanagement
IPA Bedrijfsmanagement

Dienstverlening

Implementatietrajecten

Als u het beste uit uw organisatie wilt halen kunnen de bedrijfsadviseurs van IPA u helpen. Op een pragmatische en no-nonsense manier implementeren we een bedrijfsmanagementsysteem waarmee de processen in uw organisatie kunnen worden beheerst en verbeterd. Indien gewenst begeleiden we u naar ISO 9001, ISO 14001, ISO27001, ISO26000-certificeringen.

Neem contact met ons voor meer informatie over onze dienstverlening bij implementatietrajecten.

Audit ondersteuning

Om de werking van processen en geïmplementeerde systemen goed te kunnen aantonen zijn zowel audits door derden maar ook interne audits van essentieel belang. IPA kan u met een ervaren externe blik helpen bij de uitvoering van interne audits en het verwerken van de resultaten. Daarnaast kunnen we u tijdens audits door bijvoorbeeld uw certificatie instelling, accountant of klant ondersteunen bij het aanleveren van de bewijslast en het afhandelen van aangetroffen afwijkingen.

Neem contact met ons voor meer informatie over onze dienstverlening bij audit ondersteuning.

Kwaliteitsmanager

Heeft u binnen uw onderneming geen kwaliteitsmanager beschikbaar of is het onderhouden van uw bedrijfsmanagementsysteem een taak die altijd blijft liggen dan biedt IPA hiervoor een oplossing. Door de functie van kwaliteitsmanager neer te leggen bij één van onze ervaren adviseurs haalt u een betrokken kwaliteitsmanager in staat die op overeengekomen momenten aanwezig is binnen uw organisatie om niet alleen het kwaliteitsbeleid handen en voeten te geven, maar ook alle aan uw bedrijfsmanagement systeem gerelateerde onderhoudsactiviteiten uit te voeren.

Neem contact met ons voor meer informatie over onze dienstverlening als kwaliteitsmanager.

Security officer

IT-risico’s onder controle houden zodat uw bedrijfsvoering niet in gevaar komt. Dat is in een notendop de taak van de security officer binnen uw organisatie. Een ervaren adviseur van IPA helpt u bij het identificeren en kwalificeren van informatiebeveiligingsrisico’s, daarnaast helpt de security officer het effectief implementeren van maatregelen om deze risico’s te beheersen. Uiteraard hoort de professionele afhandeling van informatiebeveiligingsincidenten als vanzelfsprekend tot het takenpakket.

Neem contact met ons voor meer informatie over onze dienstverlening als security officer.

Bedrijfsadvies op maat

Heeft u geen behoefte aan een bedrijfsmanagementsysteem of beschikt u al over een goed geïmplementeerd en onderhouden systeem maar heeft u wel een specifieke vraag voor onze adviseurs? Wij helpen u graag met bedrijfsadvies op maat voor al uw vragen en eventuele problemen die spelen binnen uw onderneming.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening bij bedrijfsadvies op maat.

IPA bedrijfsmangement