Een week op pad met Quinty

Hoe ziet een week van Quinty er uit?

Ik ben Quinty Nijmeijer en werk als Adviseur Bedrijfsmanagement bij IPA, maar ook als Security Officer, Kwaliteitsmedewerker, HR dame en Sfeerbeheerder. Ik vertel jullie hier graag wat meer over in mijn werkweek!

Maandag

Rond 8 uur pak ik mijn fietsje richting het kantoor, heerlijk om de dag zo te beginnen. Op maandag is altijd het hele team aanwezig, dus we starten op met een kopje koffie en bespreken het weekend. Om 9 uur beginnen we met een keek op de week en licht iedereen de status van zijn projecten toe.

Op deze manier zijn we op de hoogte van elkaars projecten en helpen we elkaar bij eventuele knelpunten. Vervolgens voer ik een interne audit uit op het personeelsproces bij een klant, waarbij ik ga kijken hoe het proces van indiensttreding tot en met uitdiensttreding verloopt. Deze werk ik vervolgens meteen uit, anders kan het details van het gesprek nog wel eens in het vergeet-mij-nietje terecht komen 😉.

Dinsdag

Vandaag ben ik in Zwolle, waarbij ik een klant begeleid bij een externe audit van de ISO27001. Dit is de laatste stap van het implementatieproject. Hier is natuurlijk een heel traject vooraf gegaan, waarbij wij de klant hebben geholpen bij het opzetten van een managementsysteem. Een externe audit is altijd spannend omdat dit zal blijken of we de norm op de juiste manier hebben geïmplementeerd. Na een lange dag met veel gesprekken pak ik de auto terug naar het kantoor in het mooie Twente.

Woensdag

Woensdag is altijd mijn vrije dag, dat breekt zo lekker de week. ’s Ochtends begin ik met een lesje Body Combat, dit is hard nodig omdat ik op mijn vrije dag graag de keuken in duik. Ik ben namelijk gek op koken en probeer dan ook regelmatig nieuwe recepten uit.

Daarnaast ben ik een fanatieke badmintonner en een echt gezelligheidsdier, dus ik ben vaak te vinden bij familie en vrienden. Zie hier een foto van één van mijn creaties.

Donderdag

Op donderdag zit ik samen met mijn collega Joost bij een productiebedrijf, waarbij we het kwaliteitsteam vertegenwoordigen. Dit is even heel wat anders dan informatiebeveiliging, maar minstens zo leuk. Tijdens het QA overleg bespreken we de klantenklachten en andere afwijkingen die openstaan en bespreken we de verbeteracties uit het managementsysteem. Daarnaast hou ik de registraties in het managementsysteem en het nalevingsregister bij.

’s Middags heb ik tijd gereserveerd om bezig te gaan met de implementatie van ons HR beleid, want ja de functie van HR dame heb ik ook op mij genomen, hartstikke tof! Dit keer ga ik bezig met het schrijven ons personeelshandboek, dit is natuurlijk leuk voor onze huidige maar ook toekomstige collega’s. En naar die toekomstige collega’s zijn we hard op zoek!

Vrijdag

Vandaag ga ik langs bij een klant in Hengelo waarbij het ISO27001 en NEN7510 certificaat wordt uitgereikt. Deze klant heb ik geholpen bij de implementatie van beide normen, wat een super leuk maar uitdagend project was dit. Voor IPA de allereerste keer dat de klant ook NEN7510 is gecertificeerd, dus stiekem wel een klein beetje trots 😊. Dit moment konden we natuurlijk niet voorbij laten gaan, dus say cheese à

Daarna snel door naar het kantoor voor de interne kennissessie die we maandelijks hebben en natuurlijk niet vergeten de vrijdagmiddagborrel, altijd gezellig!

Zoals je hebt kunnen lezen zijn mijn werkzaamheden binnen IPA heel divers en dit maakt mijn baan zo super tof!

Terug naar blog-overzicht

2