Even voorstellen, onze nieuwe collega Quinty!

Mijn naam is Quinty Nijmeijer, 24 jaar oud en woonachtig in Denekamp. Ik heb de opleiding Security Management afgerond en per 1 augustus begin ik als Junior Adviseur Bedrijfsmanagement bij IPA. Als adviseur help ik organisaties om het beste uit zichzelf te halen en dit doe ik graag door mij als partner op te stellen. Ik denk dat ik door mijn enthousiasme en nuchterheid goed binnen het IPA team pas en dat we er een leuke tijd van gaan maken.

Naast mijn werk ben ik ook veel in de keuken te vinden, waar ik het leuk vind om nieuwe gerechten te ontdekken. Ook spreek ik graag af met familie en vrienden en ben ik altijd in voor een gezellig hapje en drankje. Verder speel ik badminton en wandel ik graag.

Ik heb zin om aan deze uitdaging te beginnen en kijk er naar uit om samen met Paul en Joost aan de slag te gaan.

Terug naar blog-overzicht

2