IPA Bedrijfsmanagement erkend als FD Gazelle 2023

IPA Bedrijfsmanagement is erkend als een van de 1003 snelst groeiende bedrijven in Nederland, in de categorie ‘klein’ en regio Oost.

De FD Gazelle Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad (FD) en worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven binnen Nederland. Maar het gaat niet alleen om groei. Om in aanmerking te komen voor een Gazelle, moeten bedrijven financieel gezond zijn, gedurende drie jaar ononderbroken omzetgroei laten zien, en dat alles op eigen kracht, zonder externe financiering.

De missie van IPA is om bedrijven vooruit te helpen met positieve verandering. Dit doen we door het implementeren van praktische managementsystemen en door het aanbieden van hands-on ondersteuning en training. Deze award is een prachtige bevestiging dat we op de juiste weg zijn.

Graag maken we van deze gelegenheid gebruik om onze klanten te bedanken voor hun vertrouwen en natuurlijk niet te vergeten ons team voor hun inzet.

We kijken uit naar de onthulling van onze precieze positie tijdens de feestelijke uitreiking van de FD Gazelle Awards op donderdag 23 november in Amsterdam.

Terug naar blog-overzicht

2