Klantcase: Dutch Open Projects

Dutch Open Projects gecertificeerd voor de ISO 27001 & ISO 9001
IPA heeft Dutch Open Projects (DOP) geholpen met het implementeren van de ISO27001 en ISO9001. Voor dit implementatietraject heeft IPA samengewerkt met Daniëlle Bruseker van Puur struQtuur. Met behulp van de softwaretool ControlBee was het eenvoudig om de twee normen in één integraal managementsysteem in te richten. In een doorlooptijd van 6 maanden heeft DOP de externe audit succesvol doorstaan en zijn ze gecertificeerd voor beide normen.

Wat vindt Theo Schols van Dutch Open Projects van de samenwerking?

“Het team van DOP heeft het certificeringstraject als intensief maar ook buitengewoon waardevol ervaren. Onder de sympathieke begeleiding van Quinty Nijmeijer en Daniëlle Bruseker hebben wij alle ‘hoeken en gaten’ van ons bedrijf gezien. Deze exercitie heeft ons doen beseffen dat de expertise van IPA essentieel is tijdens het certificeringstraject. Om het niveau en de kwaliteit van de dienstverlening naar een niveau te brengen die passend is bij onze reputatie. Wij danken IPA en haar adviseurs zeer hartelijk voor de hulp en support die wij hebben mogen ontvangen”. Aldus Theo Schols, Directeur Operations van DOP.

IPA blijft ook na de implementatie betrokken om de medewerkers van DOP te ondersteunen bij de instandhouding van het geïntegreerde bedrijfsmanagementsysteem.

Terug naar blog-overzicht

2