Maak kennis met de trainingen van IPA

Met veel trots presenteren wij per vandaag onze eigen trainingsaanbod. Op basis van de vragen van onze klanten hebben we een divers aanbod van klassikale trainingen voor bedrijfsmanagement en informatiebeveiliging samengesteld.

Waarom dit trainingsaanbod?

We zijn er van overtuigd dat de aangeboden trainingen en awareness programma een grote rol gaan spelen bij het slim en zelfsturend maken van organisaties. We zijn als team enthousiast om onze kennis te delen waardoor we cursisten verder brengen in hun loopbaan en organisaties helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Het volgen van trainingen en bewustzijnsprogramma’s helpt organisaties ook om te voldoen aan wettelijke eisen zoals de AVG en NIS2/WBNI. Ook in de bekende ISO standaarden zoals ISO27001 en ISO9001 zijn het volgen van trainingen en het bevorderen van het bewustzijn belangrijke vereisten.

Het aanbod

Het trainingsaanbod is onderverdeeld in informatiebeveiliging en bedrijfsmanagement, dit zijn de twee focusgebieden van onze adviesdienstverlening. Binnen iedere categorie zijn trainingen te vinden voor verschillende doelgroepen. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • CISO’s en security officers
  • Kwaliteitsmanagers en kwaliteitscoördinatoren
  • Interne auditors
  • Managers en directieleden
  • Medewerkers die in aanmerking komen voor bewustzijnstrainingen

IPA Beschikt over een moderne en volledig uitgeruste trainingslocatie in Borne, gelegen naast de afrit van de A1/A35 en op steenworp afstand van hotels. De geplande trainingen worden op deze locatie aangeboden.

Meer informatie en inschrijven

Vindt jouw training op de trainingen pagina of download hier onze digitale trainingsgids.

Terug naar blog-overzicht

2