Ons gereedschap

Lees meer

Goed gereedschap is het halve werk, daarom hebben wij vanuit onze vakkennis de ControlBee software voor managementsystemen ontwikkeld. Daarnaast maken we gebruik van het slimme Phished.io platform voor het uitvoeren van automatische phishing simulaties en E-learnings.

ControlBee
Door de groei van IPA ontstond de noodzaak om de administratieve last van ons advieswerk te beperken. In de markt onderzochten wij daarom de aanwezige software oplossingen voor Goverance, Risk en Compliance (GRC). De belangrijkste eis was om het werk voor ons en onze klanten efficiƫnt en leuk te maken. Die oplossing vonden wij niet.

In 2018 hebben wij besloten een eigen software oplossing te ontwikkelen. Controlbee is ontwikkeld vanuit onze praktijk. Zij maakt complexe managementsystemen eenvoudig beheersbaar. ControlBee is norm specifiek inzetbaar en ontwikkeld vanuit de universele ISO-high level structure.

ControlBee heeft geen overlap met bestaande applicaties en sluit aan op de bestaande infrastructuur. Door de registraties daar te laten waar de medewerker ze het makkelijkst kan onderhouden blijft de informatie actueel.

Phished.io
De medewerker is de belangrijkste factor in het beheersen van informatiebeveiligingsrisico’s. Het regelmatig bevorderen van het bewustzijn rondom informatiebeveiliging en ook het testen van het bewustzijnsniveau zijn daarom erg belangrijk. Om het proces rondom deze activiteiten te kunnen automatiseren voor onze klanten maken wij gebruik van het Phished.io platform.

Als partner hebben wij het platform samen met onze klanten in beheer. De kracht van Phished.io zit in de regelmatigheid. Met de door ons ingestelde interval worden phishing simulaties volautomatisch uitgevoerd en krijgen medewerkers praktische e-learnings voor informatiebeveiliging en privacy aangeboden.

Welke voordelen heeft dat voor onze klanten?

  • Het vereenvoudigt en versimpelt het adviesproces.
  • Je krijgt meer overzicht en samenhang.
  • Wij gaan beide minder administratief werk doen.
  • Universeel inzetbaar en niet norm specifiek.

Joost. Weet alles van ControlBee en Phished.io.

Bent u nieuwsgierig naar de voordelen van ons gereedschap? Joost informeert u graag over de mogelijkheden.

Joost Ankersmid

Specialist informatiebeveiliging

085 – 06 03 363

30 jaar ervaring

Sinds 1991. 30 jaar ervaring in huis

Specialist in informatiebeveiliging

Specialist in informatiebeveiliging

Nuchtere bedrijfskundige benadering

Nuchtere bedrijfskundige benadering

2