Ons team

Lees meer

Maak kennis met onze betrokken en nuchtere vakspecialisten!

PAUL ANKERSMID
ADVISEUR – SPECIALIST IN LEAN EN KWALITEIT
Paul is een echte senior adviseur en coach met een passie voor het bedrijfsmanagement vak. Heeft al sinds begin jaren 90 talloze bedrijven naar een certificering begeleid. Opereert bij klanten als coach en trusted advisor op directieniveau.

HTS Electrotechniek opleiding aangevuld met Post-HBO bedrijfskunde. Opgeleid als Lean Practitioner.

 

JOOST ANKERSMID
ADVISEUR – SPECIALIST INFORMATIEBEVEILIGING
Joost is een praktische en directe adviseur met een echte ondernemersgeest en geruime kennis van informatiebeveiliging. Vervult bij diverse implementatietrajecten de rol van projectleider en is bij een aantal klanten actief betrokken als Security officer en QA manager.

Technisch bedrijfskundige en CISM (Information Security Manager).

 

QUINTY NIJMEIJER
ADVISEUR BEDRIJFSMANAGEMENT
Quinty is een adviseur met een achtergrond in Security Management. Ze helpt klanten graag bij het identificeren en beoordelen van risico’s en met het implementeren van de maatregelen. Door haar enthousiasme en nuchterheid is ze uitstekend inzetbaar bij verschillende organisaties. Ze stelt zich op als partner om zo samen tot oplossingen te komen en bij het proces betrokken te blijven.

Security Management met een verdieping in informatiebeveiliging.

 

ROGIER TERHALLE
ADVISEUR BEDRIJFSMANAGEMENT

Rogier is een adviseur met ruime ervaring binnen het bedrijfsleven. Hij weet (of hij doorziet snel) hoe bedrijfsprocessen verlopen en is hier ook jarenlang zelf verantwoordelijk voor geweest. Vervult bij diverse implementatietrajecten de rol van projectleider en is bij een aantal klanten actief betrokken als interim manager. Door zijn enthousiasme en ervaring is hij uitstekend inzetbaar bij verschillende organisaties.

Opleiding: Facility Management

 

LUC HAKKERT
JUNIOR ADVISEUR INFORMATIEBEVEILIGING

Luc is een enthousiaste en leergierige junior adviseur. Hij ondersteunt klanten bij diverse taken rondom het implementeren en het instandhouden van managementsystemen. Zijn interesse bevindt zich voornamelijk aan de informatiebeveiligingskant. Daarnaast haalt hij veel plezier uit de technische processen en onderwerpen rondom security awareness.

Opleiding: Security Management met een verdieping in informatiebeveiliging.

Quinty. Weet alles van privacy.

Wilt u in uw organisatie aan de slag met het toepassen van ISO27701 of een certificeringstraject starten? Quinty informeert u graag over de mogelijkheden.

Quinty Nijmeijer

Specialist privacy & informatiebeveiliging

085 – 06 03 363

30 jaar ervaring

Sinds 1991. 30 jaar ervaring in huis

Specialist in informatiebeveiliging

Specialist in informatiebeveiliging

Nuchtere bedrijfskundige benadering

Nuchtere bedrijfskundige benadering

2