Referenties

Lees meer

Onze relaties zijn divers, van middelgrote MKB-ers tot corporates. Zij kiezen ons vanwege ons toegewijde vakspecialisme en onze nuchtere en pragmatische benadering. Dit vertaalt zich terug in onze langdurige samenwerkingen en directe korte communicatielijnen.

Terberg Business Lease Group
Eén van de grootste onafhankelijke autoleasemaatschappijen. Niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of automerk, daarom volledig onafhankelijk. Terberg Business Lease Group hoort bij de Top-10 van auto leasemaatschappijen van Nederland. Het is hun missie om de meest gewaardeerde, duurzame en innovatieve leasemaatschappij te zijn. Een behoorlijke ambitie en met ruim 120 enthousiaste medewerkers zijn zij goed op weg. Dat doen ze door met nieuwe producten en op een persoonlijke wijze, klanten te helpen bij kostenbesparing en verduurzaming van de mobiliteit. Als onderneming zijn ze klimaatneutraal gecertificeerd en hebben we een methode en tools ontwikkeld om klanten te helpen bij het verwezenlijken van hun duurzame ambitie.

IPA geniet al sinds 1996 het vertrouwen van Terberg Business Lease Group en heeft het bedrijf in eerste instantie kwaliteitsmanagement (ISO9001) gebracht. In de laatste jaren is Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van Ondernemingen (MVO;ISO26000) hieraan toegevoegd.

 

AllSolutions Online Business Software
AllSolutions online business software in Woerden is met meer dan 25 jaar ervaring specialist op het gebied van geïntegreerde online business software. Iedere dag werken we met ruim 40 medewerkers aan onze ambitie: om bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhankelijk toegankelijk te maken voor iedereen op ieder device. Samenwerking en kennisdeling binnen én tussen organisaties staan centraal binnen onze Software-as-a-Service oplossing omdat wij geloven dat organisaties succesvoller zijn door samenwerking te zoeken en te vinden. IPA werkt al meer dan 20 jaar samen met AllSolutions en begeleidt het bedrijf op het gebied van Informatiebeveiliging (ISO27001) en onafhankelijke accountantsverklaringen op het gebied van informatiebeveiligingsmaatregelen (ISAE3402).

 

NFIR
NFIR is een vooraanstaand specialist op het gebied van cyber security. Zij helpen organisaties de gevolgschade van cyberincidenten te beperken en stellen digitaal forensisch bewijs veilig om de oorzaak van de schade te kunnen achterhalen. Daarnaast worden diverse diensten aangeboden die bedrijven helpen bij het het vergroten van weerbaarheid tegen cyberincidenten en het verbeteren van de digitale vitale infrastructuur.

IPA kreeg in 2020 de opdracht om NFIR te ondersteunen bij het behalen van een ISO27001 certificaat. Later werd hieraan ook de ambitie toegevoegd om kwaliteitsbeheersing door middel van ISO9001 aantoonbaar in te voeren. IPA blijft ook na de implementatie betrokken om de medewerkers van NFIR te ondersteunen bij de instandhouding van het geïntegreerde bedrijfsmanagementsysteem.

 

VOGSY
Sinds 2017 biedt IPA ook ondersteuning aan VOGSY, de zusteronderneming van AllSolutions binnen GAV International. Wij helpen op het gebied van informatiebeveiliging en de SOC1 rapportage. VOGSY is ontstaan uit AllSolutions, een 30-jarige PSA-software veteraan met klanten in 25 landen. VOGSY richt zich op het aanbieden van ERP-oplossingen in het Google ecosysteem, waarbij voor de manier van werken en de user interface nadrukkelijk gekeken is naar social media en mobiele apps.

 

Croonwolter&dros
TBI bedrijf Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden. IPA biedt sinds 2017 ondersteuning aan Croonwolter&dros op het gebied van informatiebeveiliging. De afdeling Cybersecurity for Control Systems en de afdeling High End Security – GBBS worden begeleid bij het behalen van een ISO27001 certificering.

 

Dieco Electronics
Dieco Electronics in Borne is met haar dochterondernemingen Bruco Integrated Circuits, Bruco Components en Dizain Sync al 30 jaar actief in de Semiconductor markt. Bruco Integrated Circuits houdt zich bezig met baanbrekende IC design projecten waar Bruco Components productie en just in time levering van IC’s mogelijk maakt. Dizain Sync ondersteunt diverse toonaangevende bedrijven met consultancy activiteiten op gebied van IC design. IPA werkt sinds 2017 samen met Dieco Electronics. Er is een nieuw en doeltreffend kwaliteitssysteem opgezet waarmee voldaan kan worden aan de ISO9001:2015 standaard, daarnaast wordt er ondersteuning geleverd in de vorm van hands-on kwaliteitsmanagement.

 

Global Electronics
Global Electronics in Haaksbergen is sinds 1993 een betrouwbare een betrouwbare EMS-partner voor de industriële markt. Service en flexibiliteit zijn hierbij de pijlers. Zij biedt oplossingen door ouderwets vakmanschap te combineren met de nieuwste productietechnologie, gezond verstand en vooral: meedenken met onze klanten gedurende het volledige traject. Zij staan garant voor het vervaardigen van een betrouwbaar product met een hoge kwaliteit. Zij zijn ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd en werken volgens diverse IPC normen. IPA heeft Global Electronics vanaf 1996 begeleid. Aanvankelijk alleen met betrekking tot het kwaliteitssysteem (ISO9001) en anno 2015 is daar ook het milieumanagementsysteem (ISO14001) bij gekomen. Beide systemen zijn volledig geïntegreerd tot één bedrijfsmanagementsysteem.

 

VIM Group
IPA heeft VIM Group geholpen op het gebied van informatiebeveiliging. De organisatie is begeleid bij het verkrijgen van een TISAX label voor hun werkzaamheden voor de Duitse auto-industrie. VIM Group helpt organisaties bij het analyseren, organiseren en implementeren van merkverandering en verbeteren van merkprestaties. In 25 jaar tijd zijn ze uitgegroeid van een lokale Nederlandse start-up tot een wereldwijd erkende autoriteit in de wereld. Ze hebben inmiddels meer dan 2000 organisaties over de wereld ondersteund.

Luc. Weet alles van informatiebeveiliging.

Wilt u in uw organisatie aan de slag met het toepassen van ISO27001 of een certificeringstraject starten? Luc informeert u graag over de mogelijkheden.

Luc Hakkert

Adviseur informatiebeveiliging

085 – 06 03 363

30 jaar ervaring

Sinds 1991. 30 jaar ervaring in huis

Specialist in informatiebeveiliging

Specialist in informatiebeveiliging

Nuchtere bedrijfskundige benadering

Nuchtere bedrijfskundige benadering

2