Referenties

Lees meer

Onze relaties zijn divers, van MKB-ers tot corporates. Zij kiezen ons vanwege ons toegewijde vakspecialisme en onze nuchtere en pragmatische benadering. Dit vertaalt zich terug in onze langdurige samenwerkingen en directe korte communicatielijnen.

AllSolutions Online Business Software
AllSolutions online business software in Woerden is met meer dan 25 jaar ervaring specialist op het gebied van geïntegreerde online business software. IPA werkt al meer dan 25 jaar samen met AllSolutions en begeleidt het bedrijf op het gebied van Informatiebeveiliging (ISO27001) en onafhankelijke accountantsverklaringen op het gebied van informatiebeveiligingsmaatregelen (ISAE3402).

 

NFIR
NFIR is een vooraanstaand specialist op het gebied van cyber security. Zij helpen organisaties de gevolgschade van cyberincidenten te beperken en stellen digitaal forensisch bewijs veilig om de oorzaak van de schade te kunnen achterhalen. Daarnaast worden diverse diensten aangeboden die bedrijven helpen bij het het vergroten van weerbaarheid tegen cyberincidenten en het verbeteren van de digitale vitale infrastructuur.

IPA kreeg in 2020 de opdracht om NFIR te ondersteunen bij het behalen van een ISO27001 certificaat. Later werd hieraan ook de ambitie toegevoegd om kwaliteitsbeheersing door middel van ISO9001 aantoonbaar in te voeren. IPA blijft ook na de implementatie betrokken om de medewerkers van NFIR te ondersteunen bij de instandhouding van het geïntegreerde bedrijfsmanagementsysteem.

 

VOGSY
Sinds 2017 biedt IPA ook ondersteuning aan VOGSY. Wij helpen op het gebied van informatiebeveiliging en de SOC1 rapportage. VOGSY is ontstaan uit AllSolutions, een 30-jarige PSA-software veteraan met klanten in 25 landen. VOGSY richt zich op het aanbieden van ERP-oplossingen in het Google ecosysteem, waarbij voor de manier van werken en de user interface nadrukkelijk gekeken is naar social media en mobiele apps.

 

TBI & Croonwolter&dros
TBI bedrijf Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn ze een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. Ze hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden. IPA biedt sinds 2017 ondersteuning aan Croonwolter&dros op het gebied van informatiebeveiliging. Vanaf 2019 hoort hier ook de ondersteuning bij aan het TBI Shared Service Center voor ICT.

 

Dieco Electronics
Dieco Electronics in Borne is met haar dochterondernemingen Bruco Integrated Circuits, Bruco Components en Dizain Sync al 30 jaar actief in de Semiconductor markt. Bruco Integrated Circuits houdt zich bezig met baanbrekende IC design projecten waar Bruco Components productie en just in time levering van IC’s mogelijk maakt. Dizain Sync ondersteunt diverse toonaangevende bedrijven met consultancy activiteiten op gebied van IC design. IPA werkt sinds 2017 samen met Dieco Electronics. Er is een nieuw en doeltreffend kwaliteitssysteem opgezet waarmee voldaan kan worden aan de ISO9001:2015 standaard, daarnaast wordt er ondersteuning geleverd in de vorm van hands-on kwaliteitsmanagement.

 

Global Electronics
Global Electronics in Haaksbergen is sinds 1993 een betrouwbare een betrouwbare EMS-partner voor de industriële markt. Service en flexibiliteit zijn hierbij de pijlers. Global Electronics staat garant voor het vervaardigen van een betrouwbaar product met een hoge kwaliteit. Zij zijn ISO9001, ISO13485 en ISO14001 gecertificeerd en werken volgens diverse IPC normen. IPA heeft Global Electronics vanaf 1996 begeleid. Aanvankelijk alleen met betrekking tot het kwaliteitssysteem (ISO9001) en anno 2015 is daar ook het milieumanagementsysteem (ISO14001) bij gekomen. Beide systemen zijn volledig geïntegreerd tot één bedrijfsmanagementsysteem. Wekelijks zijn de collega’s van IPA aanwezig bij Global Electronics in de rol van kwaliteitsmanager.

 

VIM Group
IPA heeft VIM Group geholpen op het gebied van informatiebeveiliging. De organisatie is begeleid bij het verkrijgen van een TISAX label voor hun werkzaamheden voor de Duitse auto-industrie. VIM Group helpt organisaties bij het analyseren, organiseren en implementeren van merkverandering en verbeteren van merkprestaties. In 25 jaar tijd zijn ze uitgegroeid van een lokale Nederlandse start-up tot een wereldwijd erkende autoriteit in de wereld. Ze hebben inmiddels meer dan 2000 organisaties over de wereld ondersteund.

 

Moneybird
In 2021 behaalde Moneybird als leverancier van online boekhoudsoftware de ISO27001 certificering onder leiding van IPA. Bij Moneybird wordt er alles aan gedaan om boekhouden begrijpelijk en leuker te maken! Ze werken iedere dag hard om Moneybird het meest geautomatiseerde boekhoudprogramma van Nederland te maken. Sinds het behalen van de certificering verzorgt IPA het onderhoud van het ingerichte managementsysteem. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de Moneybird medewerkers.

 

PTC Werkstap
IPA Bedrijfsmanagement heeft PTC Werkstap en 2Bimproved (PMB) geholpen bij het opzetten en implementeren van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS) met als doel het behalen van de ISO27001 certificaat. Het managementsysteem is volledig ingericht in onze applicatie ControlBee en daarmee is het geïmplementeerde managementsysteem eenvoudig te onderhouden. Met slimme software ondersteunt PTC Werkstap het arbeid-toeleidingsproces en verbinden ze regionale partners.

 

Appmanschap
Als maker van apps die mensen graag gebruiken is Appmanschap onder andere de ontwikkelpartner voor onze ControlBee software. Onze adviseurs hebben Appmanschap begeleid bij het opzetten van een ISO27001 gecertificeerd managementsysteem passend bij de grootte van de organisatie. Appmanschap wil het leven van mensen makkelijker, leuker en inspirerender maken. Dus ontwikkelen ze al meer dan 10 jaar geweldige apps voor hockeyers, artsen, skiërs, festivalgangers, audiciens, wandelaars en reizigers.

 

Trust Krediet Beheer (TKB)
IPA heeft creditmanagement specialist TKB begeleid bij het opzetten van een integraal managementsysteem waarin ISO27001 en ISAE3402 samen komen. De interne security & compliance organisatie word tot op de dag van vandaag ondersteund met hands-on ondersteuning en praktische tips. Trust Krediet Beheer biedt naast hun creditmanagementsoftware TRUST IT verschillende vormen van incasso dienstverlening.

 

Your.Online
Your.Online is een snel groeiende groep van internet hosting bedrijven met een leidende positie op de Nederlandse en ook Europese hostingmarkt. In verband met de aanhoudende groei en de toewijzing van Your.Online als WBNI plichtig werd IPA in 2022 gevraagd om te helpen bij de introductie van een toekomstbestendig managementsysteem voor kwaliteit en informatiebeveiliging. In het eerste kwartaal van 2023 werd de certificeringsaudit succesvol doorlopen. Your.Online en dochterbedrijven Yourhosting en Savvii worden sindsdien ondersteund bij het onderhoud van het ingerichte managementsysteem.

 

Van Schoot pompcentrum

In de jaren ‘70 zijn ze klein begonnen, in de bakermat van de textiel: Oost-Nederland. Sindsdien heeft van Schoot zicht doorontwikkeld van plaatselijke kleermaker tot kledingpartner van formaat. IPA ondersteunde van Schoot bij het implementeren van de ISO9001 kwaliteitsstandaard. Er werd een pragmatisch en effectief managementsysteem ingericht dat de eerste certificeringsaudit met vlag en wimpel doorstond.

Luc. Weet alles van informatiebeveiliging.

Wilt u in uw organisatie aan de slag met het toepassen van ISO27001 of een certificeringstraject starten? Luc informeert u graag over de mogelijkheden.

Luc Hakkert

Adviseur informatiebeveiliging

085 – 06 03 363

30 jaar ervaring

Sinds 1991. 30 jaar ervaring in huis

Specialist in informatiebeveiliging

Specialist in informatiebeveiliging

Nuchtere bedrijfskundige benadering

Nuchtere bedrijfskundige benadering

2