Partnerschap phished.io

IPA bedrijfsmanagement werkt samen met Phished.io aan de menselijke firewall! Phished biedt automatische en gepersonaliseerde phishing simulaties in combinatie met security awareness trainingen aan. Dit alles door middel van een slim AI-gedreven platform.

Waarom gebruiken wij dit bij onze klanten

Zoals ook te lezen in deze recente blog is de mens een belangrijke factor in informatiebeveiliging. Het nemen van technische beveiligingsmaatregelen is aan de orde van de dag, echter blijft het continu bevorderen van bewustzijn onder werknemers complex en tijdrovend.

Bij veel organisaties worden bewustzijnsactiviteiten daarom vaak alleen bij indiensttreding of met een erg lage frequentie uitgevoerd. Ondersteuning door de juiste tooling voorkomt dat de organisatie veel tijd kwijt is aan het onderhouden van hun bewustzijnsprogramma en zorgt ervoor dat medewerkers met een gezonde regelmaat getraind worden. Alleen op deze manier kan er effectief worden gewerkt aan de menselijke firewall.

Toegevoegde waarde van Phished

Het Phished.io platform bestaat uit een compleet leerplan dat gebruikers voorbereid op digitale (cyber)dreigingen. Door middel van een terugkerende korte trainingen in de Phished Academy en gepersonaliseerde periodieke phishingsimulaties, kunnen gebruikers moeiteloos leren omgaan met echte cyberdreigingen en daarmee de organisatie veiliger maken.

De Phished Academy wordt voortdurend actueel gehouden met content over de laatste trends en dreigingen. Nadat de organisatie enige tijd met het Phished platform heeft gewerkt wordt het risicoprofiel inzichtelijk gemaakt in het dashboard en kan de frequentie en intensiteit van de trainingen worden bijgestuurd.

De rol van IPA

IPA neemt organisaties aan de hand om het Phished.io platform in de organisatie te introduceren. Doorgaans wordt er gestart met een manuele phishing simulatie om inzicht te krijgen in het basis bewustzijnsniveau. Op basis van de resultaten worden de e-learnings en volautomatische phishing simulaties ingericht.

Wat zijn concreet de mogelijkheden?

De oplossingen van Phished kunnen op verschillende manieren worden aangeboden:

  • Met volledige begeleiding van nulmeting tot instandhouding
  • Als licentie zonder verdere begeleiding
  • Voor collega adviesbureaus en IT-beheerpartijen bieden we sub-partner licenties

Aan de slag of nog meer weten over het Phished platform? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag!

Terug naar blog-overzicht

2