IPA Bedrijfsmanagement
IPA Bedrijfsmanagement

Referenties

VIM Group

VIM Group

IPA heeft VIM Group geholpen op het gebied van informatiebeveiliging. De organisatie is begeleid bij het verkrijgen van een TISAX label voor hun werkzaamheden voor de Duitse auto-industrie. VIM Group helpt organisaties bij het analyseren, organiseren en...

Lees meer
VOGSY

VOGSY

Sinds 2017 biedt IPA ook ondersteuning aan VOGSY, de zusteronderneming van AllSolutions binnen GAV International. Wij helpen op het gebied van informatiebeveiliging en de SOC1 rapportage. VOGSY is ontstaan uit AllSolutions, een 30-jarige PSA-software...

Lees meer
Croonwolter&dros

Croonwolter&dros

IPA biedt sinds 2017 ondersteuning aan Croonwolter&dros op het gebied van informatiebeveiliging. De afdeling Cybersecurity for Control Systems en de afdeling High End Security – GBBS worden begeleid bij het behalen van een ISO27001 certificering.

Lees meer
Dieco Electronics

Dieco Electronics

IPA werkt sinds 2017 samen met Dieco Electronics. Er is een nieuw en doeltreffend kwaliteitssysteem opgezet waarmee voldaan kan worden aan de ISO9001:2015 standaard, daarnaast wordt er ondersteuning geleverd in de vorm van hands-on kwaliteitsmanagement.

Lees meer
Global Electronics

Global Electronics

IPA heeft Global Electronics vanaf 1996 begeleid. Aanvankelijk alleen met betrekking tot het kwaliteitssysteem (ISO9001) en anno 2015 is daar ook het milieumanagementsysteem (ISO14001) bij gekomen. Beide systemen zijn volledig geïntegreerd tot één bedrijfsmanagementsysteem.

Lees meer
Terberg Business Lease Group

Terberg Business Lease Group

IPA geniet al sinds 1996 het vertrouwen van Terberg Business Lease Group en heeft het bedrijf in eerste instantie  kwaliteitsmanagement (ISO9001) gebracht. In de laatste jaren is Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van Ondernemingen (MVO;ISO26000) hieraan toegevoegd.

Lees meer
AllSolutions Online Business Software

AllSolutions Online Business Software

IPA werkt al meer dan 20 jaar samen met AllSolutions en begeleidt het bedrijf op het gebied van Informatiebeveiliging (ISO27001) en onafhankelijke accountantsverklaringen op het gebied van informatiebeveiligingsmaatregelen (ISAE3402).

Lees meer
IPA bedrijfsmangement