Trainingen

Lees meer

Trainingen informatiebeveiliging

De informatiebeveiliging trainingen zijn gericht op het beheersen van informatiebeveiliging (ISMS) met cybersecurity als onderdeel hiervan. Wij geloven als IPA sterk in een praktische aanpak die bevorderlijk is voor het eigenaarschap in alle lagen van de organisatie. Met de trainingen in deze categorie geven we handvatten om op een bedrijfskundige en praktische manier grip te krijgen en te houden op informatiebeveiligingsrisico’s.

Praktisch implementeren van ISO27001

De cyberrisico's van vandaag de dag maken passende informatiebeveiligingsmaatregelen onmisbaar, ISO27001 is het perfecte instrument om informatiebeveiliging in te voeren.

Praktisch implementeren van Privacy en AVG

Het voldoen aan privacy wetgeving is een must voor ieder bedrijf. Maar hoe kan je dit nu regelen zonder dat het een papieren tijger wordt?

Interne auditor informatiebeveiliging

Interne audits zijn een onmisbaar instrument in ieder managementsysteem.

Security officer in de praktijk

De CISO of security officer is tegenwoordig voor bijna iedere organisatie een must-have. Helaas wordt deze rol vaak geassocieerd met een luis in de pels.

Basistraining informatiebeveiliging

Wat betekent informatiebeveiliging voor jouw organisatie en welke bijdrage lever jij vanuit jouw rol of functie?

Cybersecurity awareness training

Door het structureel bevorderen van bewustzijn in de organisatie werken we samen aan de menselijke firewall.

Trainingen bedrijfsmanagement

De bedrijfsmanagement trainingen zijn gericht op kwaliteitsmanagement (QMS) en integraal management (BMS). Wij geloven als IPA sterk in een zo integraal mogelijke benadering van managementsystemen en het onderliggende beleid en processen. Met de trainingen in deze categorie geven we mensen in alle lagen van de organisatie de handvatten om grip te krijgen en te houden op de bedrijfsvoering.

Praktisch implementeren van ISO9001

Sinds de introductie van de ISO9001:2015 standaard is deze norm voor kwaliteitsmanagement bezig met een ware comeback.

Interne auditor kwaliteit

Interne audits zijn een onmisbaar instrument in ieder managementsysteem.

Kwaliteitsmanager in de praktijk

De kwaliteitsmanager is een must-have voor ieder bedrijf met een kwaliteitsmanagementsysteem. Helaas wordt deze rol vaak geassocieerd met een luis in de pels.

Risicomanagement in het bedrijfsproces

Bedrijfsprocessen beheersen zonder papieren tijgers, dat is alleen mogelijk door toepassen van gedegen risicomanagement.

Procesmatig denken en werken

Je bent de aangewezen proceseigenaar. Maar wat is nu eigenlijk procesmatig denken en werken?

Vastleggen van procesbeschrijvingen

Vastlegging van processen geeft organisaties inzicht in de manier waarop de processen georganiseerd zijn en wat de onderlinge interactie tussen processen is.

Faciliteren van een managementbeoordeling

Of het nou om kwaliteit, informatiebeveiliging of een ander beleidsonderwerp gaat, de betrokkenheid van de directie is misschien wel de belangrijkste randvoorwaarde.

Bedrijfsstrategie in structuur brengen

Het bedenken van een goede bedrijfsstrategie is één, maar de vertaling van de strategie naar de praktijk van de organisatie kan een hele uitdaging zijn.

Verbeteren van prestaties op de werkvloer

Tijdens onze training verbeteren van prestaties op de werkvloer helpen we je met het verbeteren van de kwaliteitscultuur op de werkvloer aan de hand van concrete doelen en KPI's

2