Wat we doen

Lees meer

Wat we doen

Certificering is niet een doel op zich. Wij helpen organisaties hiermee hun prestaties structureel te verbeteren en de kwaliteit continu te borgen.

De begeleiding en ondersteuning voor het behalen en behouden van certificering is maatwerk. Afhankelijk van type en complexiteit van de certificering, aanwezige expertise en beschikbare capaciteit komen wij tot de best passende ondersteuning die de organisatie het meest effectief verder helpt.

Wij brengen de zaken tot de kern, maken het behapbaar en beheersbaar. Proactief handelen, vooruitdenken en ontzorgen is onze tweede natuur. Samen met alle betrokkenen gaan wij praktisch en nuchter aan de slag, zo creƫren wij draagvlak en commitment om de certificering op juiste wijze toe te passen en te borgen.

Rogier. Weet alles van de mogelijkheden.

Aan de slag in je organisatie met informatiebeveiliging, bedrijfsmanagement of strategisch bedrijfsadvies? Rogier informeert je graag over de mogelijkheden.

Rogier Terhalle

Adviseur bedrijfsmanagement

085 – 06 03 363

Testimonial Terberg Leasing

IPA heeft aan een half woord genoeg en ontzorgt ons proactief.

Jean Huiten - Terberg Business Lease Group

IPA is onze kennispartner op gebied van kwaliteitssystemen, zij heeft ons succesvol begeleid in het behalen en behouden van het ISO9001 certificaat.

30 jaar ervaring

Sinds 1991. 30 jaar ervaring in huis

Specialist in informatiebeveiliging

Specialist in informatiebeveiliging

Nuchtere bedrijfskundige benadering

Nuchtere bedrijfskundige benadering

2