Training & Awareness

Lees meer

Wij bieden praktische trainingen aan op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Daarnaast helpen we bedrijven om het bewustzijn ten aanzien van kwaliteit en informatiebeveiliging structureel te bevorderen.

Zorgen voor voldoende kennis, competenties en bewustzijn is van groot belang om een organisatie structureel te verbeteren of om klachten en incidenten door onzorvuldig handelen te voorkomen. Directie, security officers, kwaliteitsmanagers, interne auditors, proceseigenaren en de mensen op de vloer hebben allemaal hun eigen trainingsbehoefte en moeten op een specifieke manier worden benaderd om het bewustzijn te vergroten.

Training
Op basis van onze kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsmanagement en informatiebeveiliging bieden wij verschillende trainingsmogelijkheden. De trainingen zijn praktijkgericht en iedere deelnemer krijgt een bewijs van deelname. Er kan onder andere worden gedacht aan:

  • Cursus interne auditor informatiebeveiliging
  • Cursus interne auditor kwaliteit
  • Implementatietraining managementsysteem ISO27001
  • Implementatietraining managementsysteem ISO9001
  • Cursus risico management
  • Training op maat

Awareness
We denken graag mee over een goed proces voor het bevorderen van het bewustzijn van medewerkers in alle stadia van het dienstverband. We kunnen ondersteunen bij het opzetten van een goede introductietraining voor nieuwe collega’s en we rollen voor bestaande collega’s een bewustzijnsprogramma uit op het gebied van informatiebeveiliging of kwaliteit.

Voor het bevorderen van het bewustzijn op het gebied van informatiebeveiliging maken wij gebruik van een innovatief online awareness platform (phished.io) waarmee een combinatie van terugkerende e-learnings en geautomatiseerde phishing simulaties wordt aangeboden.

Resultaten training en awareness

  • Wordt slim en zelfsturend
  • Aantoonbaar getraind met bewijs van deelname
  • Minder incidenten en klachten door gebrek aan bewustzijn
  • Bewustzijn gemeten in een overzichtelijk dashboard

Quinty. weet alles over training

Heb je een trainingsbehoefte of wil je structureel aan de slag met awareness? Quinty vertelt je graag over de mogelijkheden.

Quinty Nijmeijer

Specialist Training & Awareness

085 – 06 03 363

NFIR

Pragmatisch, no-nonsense en resultaat gericht

Arwi van der Sluijs - NFIR

Sinds 2020 wordt NFIR door IPA ondersteund bij het behalen en behouden van ISO27001 en ISO9001 certificeringen. Hiervoor is een integraal managementsysteem ingericht.

30 jaar ervaring

Sinds 1991. 30 jaar ervaring in huis

Specialist in informatiebeveiliging

Specialist in informatiebeveiliging

Nuchtere bedrijfskundige benadering

Nuchtere bedrijfskundige benadering

2